Forum - Övrigt (ej modellspecifikt) - Car Net - någon som vet vad som händer efter 3 år?

Borik
Kör: Golf 7 Alltrack TSI 2018 Ort: Lindesberg Medlem: 06 februari 2011
Tor 14 sep 2017 12:25 Svara med citat
Försöker begripa det här med Car-Net. Är det för det första nödvändigt för att kunna spegla in appar från mobilen till Composition Media-skärmen? T ex när man använder navigering i Google Maps.
Så här står det på frågor och svar om Car-Net http://volkswagen-carnet.com/se/sv/start/faq.html#accordion/open/3e0f4 6bf-8bed-4c78-8244-7f94a1ae3ac5
"Vad kommer detta att kosta mig?
Du kan utan vidare förpliktelser använda Car-Net-tjänsterna kostnadsfritt under en period av 36 månader, förutsatt att du, som första ägare av bilen, registrerar dig som användare inom 90 dagar räknat från överlämnandet av bilen. Hur lång denna kostnadsfria period är beror på vilket land du bor i samt på aktuell Volkswagen-modell, årsmodell och vilken utrustning bilen har. Mer information om detta hittar du på Car-Net-portalen och i bilens ägarhandbok.
Efter denna period kan tjänsterna förlängas på Car-Net-portalen mot en avgift.
OBS! För att kunna använda Car-Net-tjänsterna Guide & Inform krävs ett befintligt eller separat tecknat mobiltelefonabonnemang. Tjänsterna kan endast användas inom mobiltelefonnätets täckningsområde. Beroende på mobilabonnemangets prisupplägg, kan extra kostnader (t.ex. roaming-avgifter) tillkomma när man tar emot data via Internet, speciellt vid användande av Car-Net utomlands. Med tanke på de stora datamängder som överförs vid användande av Car-Net-tjänsterna, rekommenderar vi starkt att du har ett fastprisavtal med din mobiloperatör!"
Någon som har erfarenhet av detta?

Hämtat efterträdaren till Passaten och Golfen: Golf Alltrack TSI 180 DSG6 2018. Vilken trevlig bil!