Forum - Golf 6 (09-13) - Sitter i skiten, behöver hjälp

Willew
Kör: Golf 6 1,6 10 Ort: Stockholm Medlem: 15 november 2011
Tis 15 nov 2011 19:53 Svara med citat
Jag har haft min bil i ca 2 månader. Köpte en beg. Golf 1,6 från 2010 och den har fungerat mycket bra. Idag skulle jag och tjejen ta bilen och handla mat och bilen öppnar inte, inga lampor blinkar och bilen ger sig inte ifrån minsta livstecken. Vi har vanliga nycklar med automatiskt lås, men det finns inget "nyckelhål" på själva bilen. Jag har testat bägge nycklarna och ingen fungerar. Däremot så ger själva nyckeln indikation på att den fungerar då det lyser till när man klickar på knapparna på den.

Vad ska jag göra, vad fan kan ha hänt?
I helgen körde jag gbg t.o.r. men har inte kört sen söndag kväll. Inga lampor eller dylikt har varit på så vitt jag vet och tror.

Jag står på en gata som imorgon har städdag och således kommer generera en härlig böter på 800kr..

Tacksam för svar
candyweiss
Donator 100 Kör: Tiguan II 2.0tsi Ort: Svedala Medlem: 10 juli 2011
Tis 15 nov 2011 20:06 Svara med citat
Finns ett nyckelhål precis i underkanten på förardörrhandtaget.

VW-karriär: Golf II -87, Jetta II -88, Golf IV -00, Golf VI -11 och nu Tiguan II -17.
Willew
Kör: Golf 6 1,6 10 Ort: Stockholm Medlem: 15 november 2011
Tis 15 nov 2011 20:10 Svara med citat
Måste kollas upp dirr. Ser man det eller?
candyweiss
Donator 100 Kör: Tiguan II 2.0tsi Ort: Svedala Medlem: 10 juli 2011
Tis 15 nov 2011 20:15 Svara med citat
Syns knappt, ändå är min bil vit. Ta med något att lysa med.

VW-karriär: Golf II -87, Jetta II -88, Golf IV -00, Golf VI -11 och nu Tiguan II -17.
Willew
Kör: Golf 6 1,6 10 Ort: Stockholm Medlem: 15 november 2011
Tis 15 nov 2011 20:39 Svara med citat
Grymt, lyckades öppna den. Stort tack, bilen startade efter lite om och men, tycker dock det är lite oklart att den "dog" sådär bara.
Mikey2011
Kör: Golf 6 TDI 105 BMT DSG7-12 Ort: Örebro Medlem: 05 maj 2011
Lör 19 nov 2011 18:56 Svara med citat
Willew skrev:
Grymt, lyckades öppna den. Stort tack, bilen startade efter lite om och men, tycker dock det är lite oklart att den "dog" sådär bara.

Fick du igång bilen utan att ladda batteriet?
Isf borde det ju vara i dina nycklar felet ligger... Think